Beoordeel deze pagina
8/10 (1)
Bedankt voor uw beoordeling

Het Nederlandse Woning Waarde Instituut

Bijgewerkt op Monday 03 February 2020

Het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) ziet erop toe dat alle woningtaxaties volgens de richtlijnen worden uitgevoerd. Het instituut valideert de rapporten van aangesloten taxateurs. Consumenten, hypotheekverstrekkers en adviseurs krijgen daardoor heldere en betrouwbare informatie over de woningwaarde.

Validatienormen

De normen voor het valideren van de taxatierapporten zijn opgesteld door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Alle taxateurs die zich aan willen sluiten bij het NWWI (of al aangesloten zijn) moeten voldoen aan strenge eisen:

  • De taxateur moet ingeschreven staan in het taxateursregister NRVT.
  • De taxateur moet in het bezit zijn van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
  • De taxateur moet kunnen aantonen dat het kennisniveau op peil is.
  • De taxateur mag alleen taxeren in een vastgesteld werkgebied.

Met een NWWI logo op het taxatierapport straalt een taxateur kwaliteit uit richting opdrachtgevers. 100% van alle geldverstrekkers en 99% van alle woningcorporaties is aangesloten bij het NWWI. Het instituut is tevens erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
  • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?