Beoordeel deze pagina
6/10 (1)
Bedankt voor uw beoordeling

Hypotheek en telefoonschulden

Bijgewerkt op Wednesday 29 January 2020

Anno 2020 vormen telefoonschulden geen absolute belemmering meer voor het aanvragen van een hypotheek. Wel kunt u minder lenen vanwege de maandelijkse kredietlasten.

Telefoonabonnementen worden niet geregistreerd bij de Bureau Krediet Registratie (BKR), tenzij het toestel ook bij het maandbedrag is inbegrepen. Je koopt de telefoon dan in feite op afbetaling en dit wordt gezien als een lening. Wanneer de lening voor aankoop van het toestel hoger is dan €250 wordt dit geregistreerd bij de BKR.

Meer informatie over schulden en BKR registraties vindt u op de pagina BKR notering

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
  • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?